Latviski / English

Projekta priekšlikums piedāvā muzeja piebūvi – zaļu Kubes kalnu - novietot Jātnieku alejas ielokā. Jaunais apjoms ir neatkarīga būve, kas savienojas ar muzeja celtni pa pazemes tuneli.Esplanādes zaļais lauks veido centrālo laukumu saskaņā ar G. Kūfalta iezīmēto plānu. Projekts paredz ierīkot zālāju, kurā likvidēti haotiskie ceļi un stādījumu grupas. Esplanādes dārzs bērniem novietots Kubes kalna pakājē.Kubes kalna slīpumā iebūvētas virsgaismas, logi un betona terases.

Vairāk…

Galerija / Novietne

Konkursa projekts

Rīga, Kr. Valdemāra iela 10a

Arhitekti: Zaiga Gaile, Ingmārs Atavs, Zane Dzintara, 

Agnese Sirmā, Ineta Solzemniece

Konsultanti: Varis Bokalders, Vilnis Puļķis

 

Projekts: 2010 

Piedalījās: Kaspars Bondars, Māris Brakovskis, 

Anna Ernstsone, Māris Gailis, Ilgvars Karlaps,

Uldis Pelīte, Maija Putniņa, Atis Sirmais, Ansis Starks, 

Maija Strazdiņa, Andra Šulca, Liene Zemīte, 

Zane Žeivate